Physical and mental health

MOHSEN ALIREZAEE ✏ 📚A step towards the promotion of physical and mental health

Physical and mental health

MOHSEN ALIREZAEE ✏ 📚A step towards the promotion of physical and mental health

Physical and mental health

محسن علیرضائی - دانش آموخته روانشناسی بالینی
psychology✔
psychiatry✔
Medical Health✔
addiction✔
social health✔

پیوندها
آخرین نظرات
  • ۱۷ فروردين ۹۶، ۲۲:۳۷ - محسن علیرضائی🔴 کارشناس سلامت روان
    خوب بود

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

دکتر معصومه موسوی، استادیار روان‌پزشکی دانشگاه شهید بهشتی و فوق تخصص اعصاب و روان کودکان که موضوع سخنرانی او «نیم‌نگاهی به مشکلات تربیتی نوجوانان» بود، در ابتدا گفت: در نوجوانی سرعت ارتباطات بین قسمت‌های مغز و انتقال پیام‌های عصبی افزایش می‌یابد.

وی افزود: افزایش چشم‌گیر عملکرد شناختی مغز و پردازش هیجان، افزایش احساسات منفی نسبت به بزرگسالان، تغییرات بیولوژیک که به پرخوری و تغییر زمان خواب و بیداری منجر می‌شود و خودمختاری در تعیین ساعت خواب از ویژگی‌های دوران نوجوانی است.

استادیار روان‌پزشکی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: قبل از پرداختن به موضوع نوجوانی و چالش‌های آن، باید مفهوم «نوجوان نرمال» را بشناسیم تا بدانیم مشکلاتی که به آنها اشاره می‌کنیم به مفهوم نرمال بودن یا نبودن نوجوان بر می‌گردد یا خیر، چرا که وقتی خانواده‌ها می‌خواهند به تربیت نوجوانانشان بپردازند نیاز به شناختن این مفهوم دارند.

موسوی افزود: برای دانستن ویژگی‌های یک نوجوان نرمال ابتدا باید تغییرات روان‌شناختی را که در نوجوانانی رخ می‌دهد، بشناسیم.

این فوق تخصص «اعصاب و روان کودکان» گفت: تقریبا از سن ۹ تا ۱۱ سالگی تغییرات هورمونی در پسر‌ها شروع می‌شود و تغییراتی در بدن آنها شکل می‌گیرد و مو‌های زائد بدن شروع به رشد می‌کنند. خود پروسه بلوغ حدود ۴ تا ۵ سال طول می‌کشد، ضمن اینکه امروزه سن بلوغ در حال کم‌شدن است که این موضوع به موارد زیادی مثل تماشای فیلم‌های جنسی و تغذیه بستگی دارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۹۷ ، ۱۳:۱۴
محسن علیرضائی🔴 کارشناس سلامت روان



جوری رفتار نکنید که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

اینکه وانمود کنید هیچ دعوایی بین‌تان نبوده کار عاقلانه‌ای نیست. درست مثل این است که اتاقی را جارو کنید و آشغال‌ها را زیر فرش مخفی کنید. مهم این است که تلاش کنید ارتباط دوباره‌ خوبی با همسرتان برقرار کنید، کلید موفقیت همین است. با همسرتان در مورد چیزهایی که از مشاجره‌تان یاد گرفته‌اید حرف بزنید؛ این کار کمک می‌کند آسیب‌هایی که حین دعوا به شما وارد شده ترمیم شود.


اشتباه نکنید؛ همیشه بعد از هر جر و بحثی آسیب‌هایی به جا می‌ماند. اگر اجازه ندهید همسرتان بداند چیزی که درموردش بگومگو کرده‌اید آزارتان داده، خشم‌تان در آینده چند برابر شده و ممکن است ناگهان منفجر شوید!


چیزی که در موردش بحث کرده‌اید باید حل شود. فراموش نکنید؛ اگر بحث شما نیاز دارد که بعدا پیگیری شود حتما با هم زمان مناسبی را برایش در نظر بگیرید، اگر هم فکر می‌کنید آنقدر مهم نیست که ادامه پیدا کند، باز هم باید هر دوی شما موافق باشید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۹۷ ، ۱۳:۰۹
محسن علیرضائی🔴 کارشناس سلامت روان


برای این که زندگی زناشویی خوبی داشته باشیم، لازم نیست که بی خودی به دنبال راه های معجزه آسا باشیم. ضمن این که باید بدانید که خوشبختی در زندگی زناشویی و داشتن یک زندگی زناشویی موفق بعد از ازدواج، هیچ ارتباطی به رویاپردازی و ایده آل نگری نداشته و در عین حال چیزی نیست که بدون هیچ گونه تلاش و اراده ای، تحقق بپذیرد.

پس لازم است بدانید که اگر واقعا قصد بهبود شرایط زندگی زناشویی خودتان را دارید، یکی از بهترین اقداماتی که می توانید انجام بدهید، شناسایی عوامل مخرب در زندگی است که ما در این مطلب از آنها با نام دشمن زندگی زناشویی یاد می کنیم و قصد داریم تا ۹ مورد از آن ها را در ادامه مطلب بیاوریم.

البته هر کدام از شما ممکن است به فراخور شرایط زندگی خودش، بخواهد به این موارد، مورد دیگری نیز بیفزاید.

۱) تلویزیون

تلویزیون قاتل عشق است. در این مورد هیچ شکی نداشته باشید! حتی کاملا توصیه می شود که شام خوردن جلوی تلویزیون را قدغن کنید. هر شب غذا خوردن جلوی تلویزیون به همراه گویندگان نمی گذارد حواستان به همسرتان و فرزندانتان باشد، از آن گذشته آن قدر جلوی تلویزیون به تماشای فیلم مشغول بوده اید که وقتی به رختخواب می روید ، حتی دیگر وقت ندارید با هم حرف بزنید و از حال یکدیگر باخبر شوید.

تنها چاره کار این است که این دشمن را از زندگی عاشقانه بیرون بیندازید! برای آن که در این کار زیاد سخت گیری نکرده باشید ، می توانید موافقت کنید که در هفته ، بعضی از شب ها تلویزیون خاموش باشد.

البته فراموش نکنید که تلویزیون در رابطه میان والدین و فرزندان نیز بعضا نقش های مخرب زیادی دارد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۹۷ ، ۱۳:۰۷
محسن علیرضائی🔴 کارشناس سلامت روان