Physical and mental health

MOHSEN ALIREZAEE ✏ 📚A step towards the promotion of physical and mental health

Physical and mental health

MOHSEN ALIREZAEE ✏ 📚A step towards the promotion of physical and mental health

Physical and mental health

محسن علیرضائی - دانش آموخته روانشناسی بالینی
psychology✔
psychiatry✔
Medical Health✔
addiction✔
social health✔

پیوندها
آخرین نظرات
  • ۱۷ فروردين ۹۶، ۲۲:۳۷ - محسن علیرضائی🔴 کارشناس سلامت روان
    خوب بود

ویار

سه شنبه, ۱۰ مرداد ۱۳۹۶، ۰۲:۲۳ ب.ظ

ویار میل هوسانه‌ای است نسبت به بعضی از غذاها پیدا می‌شود که عمدتاً در سه ماهه اول حاملگی بوجود می‌آید و نهایتاً تا ماه پنجم حاملگی ادامه می‌یابد اگر چه این میل را بعضی از زنان غیر باردار نیز دارند ولی به طور کلی ویار مخصوص دوران بارداری است.

حالت ویار نه تنها نسبت به مواد غذایی عادی پیدا می‌شود، بلکه گاهی موادی دیگر که جزو غذاها نیستند و برای بدن ضرر دارند مانند گچ دیوار، خاک، زغال و...  مورد میل و هوس زن حامله قرار می‌گیرند. انواع ترشی و غذاهای ترش از جمله موادی هستند که زنان باردار میل و رغبت زیادی به خوردن آنها نشان می‌دهند.

ویار حاملگی حتماً باید کنترل شود؛ زیرا در غیر این صورت مادر به علت مصرف مواد غیر ضروری برای بدن و عدم رسیدن مواد غذایی ضروری و کافی به بدن  با کمبود انرژی و نهایتاً لاغری مواجهه می‌شود که به زیان جنین است.

علت  ویار، حاملگی می‌شو

به درستی معلوم نیست اما ممکن است علت آن فقر مواد غذایی و یا کمبود مواد لازم در بدن بویژه آهن باشد شاید هم بدن به آن گروه از غذاهایی که زن میل و هوس می‌کند احتیاج بیشتری داشته باشد. در هر حال اگر غذای روزانه شما کامل و دارای ویتامین و مواد لازم باشد و از طرف دیگر مرتب و منظم میل شود کمتر به عارضه ویار دچار می‌شوید.

در مواردی که ویار شدید دارید و به خصوص موقعی که وزن بدن شما خیلی کاهش یافته است، ممکن است ویار با استفراغ نیز همراه باشد بیشتر اوقات استفراغ‌های اولیه حاوی ماده‌ای نمی‌باشد  اما در پی استفراغ های بیش از امکان مشاهده خون نیز در محتویات استفراغ  دیده شود.

مصرف مایعات و تغذیه مناسب با کالری کافی عامل مهمی برای کنترل ویار حاملگی می‌باشد، ویار حاملگی حتماً باید کنترل گردد تا بر روی رشد جنین تأثیر منفی نگذارد، همچنین تحقیقات نشان داده است در زنانی که دچار ویار حاملگی می‌شوند میزان زایمان قبل از موعد نیز افزایش می‌یابد در نتیجه برای جلوگیری از این عوارض بهتر است جهت گرفتن دستور و رژیم غذایی به پزشک مراجعه گردد. 

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۱۰
ع.س 👈 کارشناس در حوزه زنان و زایمان

ویار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی